Gastouderopvang Spoarbaankhoes

Gastouderopvang

Aanbod

Vanaf 16 augustus 2021 bied ik dagopvang aan voor kinderen van 0 - 4 jaar oud. Ik mag maximaal 5 kinderen tegelijkertijd ontvangen, waarvan 2 baby's. De opvang vindt plaats in onze woning aan 't Loug, in een apart gedeelte van de woning. Kinderen hebben hier voldoende ruimte om te spelen. Ik beschik in deze ruimte over een klein keukentje en een zithoek waar het meeste speelgoed te vinden is. Er is ook een aparte ruimte waar kinderen met duplo kunnen spelen en zich even terug kunnen trekken.

Naast voldoende binnenruimte biedt onze tuin ook veel speelmogelijkheden. Kinderen kunnen spelen op de schommel, glijbaan, zandbak etc.

Opvangtijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 uur tot 18:00 uur. In overleg is er veel mogelijk en zou ik eventueel ook af kunnen wijken van bovenstaande openingstijden. 

Op vrijdag haal en breng ik kinderen naar de peuterspeelzaal indien gewenst. Ik bied zelf (nog) geen voorschoolse educatie aan. Uiteraard bied ik wel ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en zal ik de kinderen stimuleren waar dit kan. 


Tarief
Ik werk samen met Gastouderbureau Tweede Thuis en Gastouderbureau Tante Muis. Via onderstaande knoppen kunt u de tarieven bekijken op de website van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken inzake de kinderopvangtoeslag. Mijn tarief is het adviestarief van het gastouderbureau, daar komen nog kosten bij voor het betreffende gastouderbureau. Mocht je meer informatie hierover willen, neem dan contact met mij op.

 

Tarief Tweede Thuis

 


Tarief Tante Muis

 

 

 

 

..