Gastouderopvang Spoarbaankhoes

Gastouderopvang

Welkom

_______________________________________________________________________________________

Hallo!

Wat leuk dat je interesse toont in mijn gastouderopvang. Via deze website probeer ik een impressie te geven. Mocht je nog vragen hebben of graag een keer willen komen kijken, neem dan contact op.


 


Praktische informatie

  • Dagopvang van kinderen van 0 - 4 jaar oud
  • Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 - 18:00 uur.
  • Ik breng alleen uren in rekening die daadwerkelijk worden afgenomen
  • Ik werk samen met gastouderbureau Tweede Thuis en Tante MuisNieuws


Terug naar overzicht

13-01-2022

Aanmelden

Vanaf vandaag bied ik de mogelijkheid tot het aanmelden voor een wachtlijst. De laatste tijd heb ik helaas mensen moeten afwijzen omdat de beschikbare dagen op het moment niet beschikbaar zijn. Daarbij komt dat ik steeds meer hoor dat plekken in de omgeving vol zitten. Dit komt door de huidige situatie rondom covid in combinatie met een schrijnend tekort aan pedagogisch medewerkers.
Op dit moment heb ik nog 2 plekjes (waarvan 1 babyplek) op dinsdag en vrijdag. Ben je meer nodig, of andere dagen neem dan contact op.
In totaal kunnen er 5 kinderen tegelijk komen spelen, waaronder 2 baby's. Als er een plekje vrij komt, om wat voor reden dan ook of als een kindje 4 is geworden is er weer plek. Ik zoek dan eerst contact met de mensen op de wachtlijst (op volgorde van aanmelden).
Hoe meld je je kind(eren) aan? Simpel. Even bellen/mailen. Geef daarbij door welke dag(en) je nodig bent of het om hele/halve dagen gaat en de geboortedatum van je kind(eren). Zodra er een match is neem ik contact op. Voor de dinsdag en vrijdag kan ik (nog) kinderen per direct plaatsen.
Voor de zwangeren onder ons die interesse hebben is mijn advies om vast een plekje te reserveren, dan heb je geen stress aan het eind van je zwangerschap over kinderopvang.Terug naar overzicht